Mindfulness efterårs forløb

Torsdage kl. 16.30 – 18 i Nyk Sj.

Pris:

Sted:

Tilmelding: 27428030

Betaling: mobilPay til Box09182 – kontant eller bankoverførsel.

Medbring: måtte og tæppe. Der serveres drikkelse.

Du kan komme som begynder og øvet.

Holdet er for dig der gerne vil slippe spændinger og stress, lande i ro i dig selv og din krop, og styrke din evne til selvomsorg og at rumme dine følelser og tanker – hele dig.

Vi vil lave fælles meditationer og guidede mindfulness øvelser, og der vil hver gang være mindful yoga stræk, så hav tøj på du kan bevæge dig i.

Mindfulness handler om at komme tilstede i nu et, sætte sig “ved siden af floden af tanker, og se dem strømme forbi.” mens du bliver her .

Mindfulness handler om at opøve en kærlig venlig omsorg for dig selv, som udgangspunkt for at kunne give videre til andre.

Begreberne –  tillid, tålmodighed, give slip, accept, ikke dømme, ikke stræbe og en begynders sind – kan være en hjælp i hverdagen til at integrere en større rummelighed og accept overfor dig selv og dit liv, samt din evne til at selvregulere og hele efter stress.

 

 

 

Workshop i Naturen

(Afholdes på ønske ved gruppe på 5 eller flere)

Tilmelding på mobilPay 300 kr. pr. person til: box09182

Workshop for dig der gerne vil lande i ro i din krop,  slippe tankemylder og stress, bevæge dig i naturen, opleve at lade op og få fornyet energi til efteråret.
På denne dag vil du få guidede sanse øvelser i naturen, mindful moving, opleve at gå i stilhed . Du vil via små oplæg om mindfulness lære hvordan dette kan omsættes i din hverdag, hvis du ønsker dagligt at sætte tid af til at afbalancere dit nerve og sansesystem, få bedre krops kontakt, og forebygge stress. Mindfulness meditation har ligesom det at færdes i naturen, en forebyggende virkning overfor uro og overloading, som mange ofte ryger i i hverdagen.

På workshoppen vil du opleve hvordan det stilner sindet at gå i naturen i stilhed , og blive guidet i  enkle sanse og nærværsøvelser i fællesskab med andre. 
Samtidig vil vi lave små  øvelser hvor vi bruger naturens materialer på kreativ vis.

Vi afrunder med bål og varm drikkelse/snack.

Medbring: varmt tøj og gerne vandtætte sko efter vejret

 

 

Torsdage d. 6. juni kl 10 – 11.30 samt d. 13. og 20. juni fra kl. 17-18.30 (ER AFHOLDT)

Vi mødes v Barkladen Egebjergvej 172 i Nyk SJ.

Slip stress – Oplev sanserne skærpes – sindet stilnes – du lander i ro i din krop ..
En stilheds sansetur hjælper dig til at få din opmærksomhed på at sanse og bruge kroppen – mærke naturen i og omkring dig – og skrue ned for at tænke, gruble og bekymre dig.
Vi går i fællesskab i en mindre gruppe, og du får guidede øvelser undervejs på sansning og vejrtrækning.
Der serveres drikkelse til sidst omkring fælles afrunding.

Tilmelding: MobilePay 300 kr til box09182

Betal for 2 ture: 150 kr.

Book en individuel fordybelses stille tur. 
Her sætter vi 20 min af til samtale om hvad der optager dig og ønsker for turen. Derefter går vi i 45-50 min, med små guidede nærværsøvelser undervejs, og samler op til sidst.
Pris: 450 kr.

Er du på overførselsindkomst kontakt mig omkring rabat.