Stilheds Sanse Vandringer

 

Jeg arrangerer jævnligt stilheds sanse vandringer i Geopark Odsherred.  En måde hvorpå du kan nedsætte dit stress niveau, mærke din krop og sanser, lande i ro i dig selv, og opleve naturen i og omkring dig.

På en stille vandring kan man reflektere over livet, eller bare at være til. Naturen rummer alt, og hjælper os til at rumme modsætninger, slippe bekymringer og styrke glæden ved magien i livet.

I kombination med guidet mindfulness , får du redskaber og inspiration, til at forebygge stress , slippe bekymringer og mindske tankemylder, og opleve glæden ved at sanse naturen og nyde livet.

At gå i fællesskab med andre i naturen, er styrkende for immunforsvaret, beroligende for nervesystemet, og hjælper os til at lade op og få mere energi til at mestre hverdagen.

Vi starter med introduktion og en fælles meditation, og derefter går sammen i stilhed ved vandet – i skoven, og du guides gennem enkle sanse øvelser og meditationer undervejs. Vi afrunder  i fællesskab – på de længere ture med bål – og drikkelse/snack.

Turene vil veksle mellem forskellige steder i Odsherred, og slås op her – samt på facebook siden Ergomindful.

 

Du kan læse om begrebet “Shirijoko” japansk-  som betyder Skovbadning  her 

Datoer for kommende Stilhedsvandringer : 

 

Torsdage d 27. juni og torsdag d 4. juli   kl. 17-18.30 (er afholdt)

Vi mødes v p pladsen v  Egebjergvej 83 i Nyk SJ.

Nyd junidagen gå på hæld – Oplev sanserne skærpes – sindet stilnes – du lander i ro i din krop .
En stilheds sansetur hjælper dig til at få din opmærksomhed på at sanse og bruge kroppen – mærke naturen i og omkring dig – og skrue ned for at tænke, gruble og bekymre dig.

Mindfulness hjælper dig til at være mere tilstede i Nuet, og nyde øjeblikket som det er.
Vi går i fællesskab i en mindre gruppe, og du vil få guidede mindfulness øvelser undervejs og høre om begreberne i mindfulness, til at bruge i din hverdag.

Der serveres drikkelse til sidst omkring fælles afrunding.

Tilmelding: sms til 27428030 –

Bankoverførsel 85 kr. til kontonr. 0517  – 259732 eller kontant på dagen.

Betal for 2 ture: 150 kr.

 

 

Book en individuel fordybelses stille tur 1 1/2 time. 
Her sætter vi 20  min af til samtale om hvad der optager dig og ønsker for turen. Derefter går vi i ca. 1 time, med små guidede mindfulness øvelser undervejs, og samler op til sidst .
maj/juni Pris : 400 kr. inkl. ideer til hvordan du kan fortsætte mindfulness øvelser i naturen.

Er du på overførselsindkomst kontakt mig på 27428030 om mulighed for rabat for individuelle sessioner.

 

Du kan også selv lave en vandremeditation i stilhed :

  •     Gå langsommere end du plejer
  •     Mærk dine fødder mod underlaget.
  •     Mærk bevægelserne i hvert enkelt skridt
  •     Fokuser på dit åndedræt, og tag dybe og rolige vejrtrækninger
  •     Prøv at fokusere på der hvor du er og det du sanser, lige nu.

Vend hele tiden tilbage til disse punkter. Tanker om igår, eller planlægning af i morgen, vil jævnligt tage din opmærksomhed.  Hav tålmodighed med dig selv, og vend blot venligt tilbage til din vandremeditation når du bliver opmærksom på, hvor dine tanker er.

Du kan skifte mellem at rette din opmærksomhed på de forskellige sanser-lytte til vindens susen- fulgene- mærke luften mod din hud- se de froskellige former og farver- mærke underlaget under dine fødder.

Slut gerne din vandremeditation af med en pause et smukt og roligt sted i det fri, hvor du kan sidde en stund og opmærksomt nyde alle de beroligende lyde fra naturen.