Referencer:

Jette Bruun netværks konsulent hos Odsherred Kommune: “Karen er fantastisk i terapeutiske sammenhænge, til at lytte, se og mærke det andet menneske. Gør brug af sin faglighed som ergoterapeut, mindfullnes og ikke mindst Åben Dialog og reflekterende processer.”

Lene fra mindfulness stilheds vandring: “Det var helt fantastisk godt, ikke mindst gruppen du havde samlet. Fra start af kunne jeg mærke det ville blive godt , følte mig rigtig godt tilpas og tryg. Og du har helt styr på at guide, og du gør det suverænt godt .”

Gitte efter faste/mindfulness kursus: Meget spændende og brugbar inspiration. Kurset var veltilrettelagt.

Mvh Sally og Jette: “Ved et tilfælde så min nabo en annonce i Odsherredskysten om turen og fik spurgt om vi skulle tage med. Det må siges af det var en tur med fuld nydelse, fik brugt / nydt sanserne i skoven i fuld stilhed med os selv og fik nogle redskaber vi kunne tage med os. Vi fik nydt – lært at være mere opmærksom på naturen / livet omkring os og være tilstede i nuet. Tak for turen og den gode oplevelse. ”

Kvinde i samtale/tegneterapi: “Det løser op for den “knude” jeg havde indeni at lave de øvelser du foreslog, og jeg oplever der bliver handlet på tingene nu.”

Inger:  “Har meget lyst til at høre din fine rolige velkendte stemme. Den er lige i skabet denne kropsscanning. Jeg tror sørme den hjalp mig ud af smerte inferno jeg lige kom i.”

Kvinde 53 år NADA Klient : ” Jeg har haft problemer med min nattesøvn gennem længere tid – både vanskeligt at falde i søvn, samt sove efter opvågning i løbet af natten.  NADA behandling har hjulpet mig rigtig godt, dels med selve søvnen, at kunne sove flere timer natligt, dels med en del af forudsætningen for søvn, nemlig at ”systemet kan falde til ro/ geare ned”,  at få en roligere vejrtrækning og en lavere puls.

Det har desuden også været utrolig rart at få små konkrete tips samt vejledning undervejs, således at behandlingen har kunnet rette sig mod den specifikke problemstilling netop på dagen.”

Dina: “At være hos mindfulness hos Karen er altid berigende. Går altid derfra med jordforbindelse, mindre tankemylder og mere ro følelsesmæssigt. Karen er meget omsorgsfuld og opmærksom.”

Deltager fra stilhedstur: “En sanse tur i skoven. Får følserne frem i mig. Duftende, lydende, farve. Det får også en masse tanker frem. Jeg nyder samværet med rare mennesker. Jeg får de positive tanker frem.”