Jette Bruun netværks konsulent hos Odsherred Kommune: “Karen er fantastisk i terapeutiske sammenhænge, til at lytte, se og mærke det andet menneske. Gør brug af sin faglighed som ergoterapeut, mindfullnes og ikke mindst Åben Dialog og reflekterende processer.”

Kvinde: Jeg er en kvinde, der gennem 1½ år, har lidt af stressangst og benytter Karen, som terapeut og støtteperson.
Karen er god til at hjælpe med at sætte ord på mine følelser, både fysiske og psykiske, som er meget ubehagelige og giver mig angst.

Karen giver mig gode og anvendelige værktøjer til at bearbejde årsager og symptomer. Karen er meget empatisk og jeg får relevante svar på mine spørgsmål.
Jeg oplever en langsom bedring og er derfor meget glad for at benytte Karen som min terapeut.

Dina: ”At være hos mindfulness hos Karen er altid berigende. Går altid derfra med jordforbindelse, mindre tankemylder og mere ro følelsesmæssigt. Karen er meget omsorgsfuld”

Lene stilhedstur:  ” Det var helt fantastisk godt, ikke mindst gruppen du havde samlet. Fra start af kunne jeg mærke det ville blive godt , følte mig rigtig godt tilpas og tryg. Og du har helt styr på at guide, og du gør det suverænt godt.”

Sally og Jette stilhedstur “Ved et tilfælde så min nabo en annonce i Odsherredskysten om turen og fik spurgt om vi skulle tage med. Det må siges af det var en tur med fuld nydelse, fik brugt / nydt sanserne i skoven i fuld stilhed med os selv og fik nogle redskaber vi kunne tage med os. Vi fik nydt – lært at være mere opmærksom på naturen / livet omkring os og være tilstede i nuet. Tak for turen og den gode oplevelse. ”

Deltager stilhedstur: “En sanse tur i skoven. Får følelserne frem i mig. Duftende, lydende, farve. Det får også en masse tanker frem. Jeg nyder samværet med rare mennesker. Jeg får de positive tanker frem.”

Kvinde i samtale/tegneterapi: “Det løser op for den “knude” jeg havde indeni at lave de øvelser du foreslog, og jeg oplever der bliver handlet på tingene nu.”

Kvinde om mindfulness  “Har meget lyst til at høre din fine rolige velkendte stemme. Den er lige i skabet denne kropsscanning. Jeg tror den hjalp mig ud af mit smerteinferno ”.

NADA Klient ” Jeg har haft problemer med min nattesøvn gennem længere tid – både vanskeligt at falde i søvn, samt sove efter opvågning i løbet af natten.  NADA behandling har hjulpet mig rigtig godt, dels med selve søvnen, at kunne sove flere timer natligt, dels med en del af forudsætningen for  søvn. Det har desuden også været utrolig rart at få små konkrete tips samt vejledning undervejs, således at behandlingen har kunnet rette sig mod dagens udfordringer.”

Gitte faste/mindfulness kursus: ”Meget spændende og brugbar inspiration. Kurset var veltilrettelagt.”